Conveni entre la FEEC i el Canal Olímpic de Catalunya

Els federats i la instal·lació esportiva castelldefelenca gaudiran d’un seguit de beneficis amb aquesta nova col·laboració.

El president de la Federació d’Entitats Excursionistas de Catalunya, Jordi Merino, i el director del Canal Olímpic de Catalunya, Arseni Da Palma, van signar un conveni de col·laboració, pel qual els federats podran gaudir d’un descompte entre un 15 i un 20 % en l’entrada d’aquest equipament esportiu que, a més a més, del canal de rem compte amb tres camps de futbol, tres de voleibol o un circuit de running de 2.700 metres. Així mateix, la FEEC cedeix al Canal Olímpic el seu boulder, a canvi de poder utilitzar-lo (tant les seleccions com el centre de tecnificació d’escalada). D’altra banda, el Canal ofereix tant a les seleccions com als centres de tecnificació de la Federació, la possibilitat de  planificar sessions d’entrenament en el seu centre de fitness.

Marçal Fontanals – FEEC / Foto: FEEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix