Catalunya guanya a Pallejà en un amistós de futbol sub 17 femení

Les de Natàlia Arroyo es van imposar per 1-2 en un enfrontament molt intens

La Selecció Catalana Sub 17 femení va disputar un partit amistós de preparació de la segona fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. I ho va fer al camp del CF Pallejà. Les catalanes es van imposar per un ajustat 1-2 davant un equip que juga actualment a la Segona Divisió Nacional.

2019 01 24 00 44 58MGA 3534

2019 01 24 00 45 06MGA 3584

2019 01 24 00 44 58MGA 3537

Als vuit minuts, la Selecció Catalana va aconseguir el 0-1 mitjançant Viktoria Adrianova aprofitant una errada defensiva local. Abans del descans van arribar dos gols més. Mar Bueso va fer el 0-2 després de definir perfectament davant la portera del conjunt baixllobregatí, mentre que Maria Abada, en el minut 40, va escurçar distàncies amb l’1-2 amb una rematada impecable. A la represa, el domini català va ser absolut però el marcador ja no va canviar.