La UE Santboiana, classificat pels playoff de Divisió d’Honor Catalana

El municipi de Castelldefels serà la seu de la competició els dies 23 i 24 de febrer

La temporada de l’equip femení de la UE Santboiana està sent més que brillant. Aquest cap de setmana, el conjunt dirigit per Pablo Arévalo, Javi Corbacho i Leo Arroyo, es va classificar per als playoff de la Divisió d’Honor després de guanyar al Cruc per 10-25. Una competició que se celebrarà a Castelldefels el 23 i 24 de febrer (dissabte les semifinals i diumenge la final). El primer classificat optarà a jugar els playoff d’ascens a Divisió d’Honor B nacional. La Xarxa serà present per transmetre per televisió i en directe la competició.

Dw9U8cOWsAA Qtf

Anna Puig, amb la selecció espanyola

D’altra banda, la capitana blava, Anna Puig, va ser seleccionada pel tècnic José Antonio Barrio per disputar l’important Test Match internacional de la Selecció Espanyola a XV davant Escòcia. El partit, que es va celebrar a l'Estadi Central de Madrid i van vèncer “les lleones” per 29-24, va ser decisiu perquè l’equip nacional va fer un pas molt important de cara a la seva classificació per al Mundial de Nova Zelanda 2021.

DxdLM8fXcAA8vPq

Dos convocats amb la ‘XV’

Marcos Puig i Afa Tauli han estat convocats pel tècnic Santi Santos per a la concentració que la Selecció Espanyola del XV està realitzant al CAR de Sant Cugat des del passat 20 de febrer fins demà dimecres 23. Un stage dedicat a preparar el Rugby Europe Championship 2019. Una competició que per a Espanya començarà el 10 de febrer davant Rússia a l’Estadi Central de Madrid. 

800 x 888d973b 13d6 42a4 b43f bc6e32917992

Redacció / Foto: UE Santboiana-Noah Alirangues-Jordi Elias

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix