Manchado i Parrado guanyen la dissetena Mitja Marató

L’andorrà Alan Manchado (AA Andorra, 1h11’16’’), en la categoria masculina, i la vicentina Raquel Parrado (CA Sant Boi, 1h21’20’’), en la femenina, van ser els guanyadors de la dissetena edició de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels Gavà, que va aplegar gairebé 2.000 participants. Manchado, que va aconseguir la seva millor marca personal de la distància baixant en 15 segons el seu anterior registre, va superar el pratenc Claudio Cazorla (1h11’27’’) i Andrés Acuña (1h13’53’’), segon i tercer respectivament. D’altra banda, l’atleta de Sant Vicenç dels Horts va conquerir de nou el títol que ja va assolir l’any passat fent tota una exhibició des de la sortida fins l’arribada. En segona posició va acabar la colomenca Maria del Carmen Auñón (1h23’59’’) i en tercer lloc la gironina Núria Soler (1h26’23’’).