Sant Feliu acollirà la Copa de la Reina de waterpolo femení

Imprimeix

La competició se celebrarà en El Complex Municipal de Piscines del 8 al 10 de febrer

El Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat serà escenari del 8 al 10 de febrer de la Copa de la Reina. Els millors equips nacionals de la Lliga Premaat es donaran cita durant tres dies en el que serà una gran festa del waterpolo femení.

6ETMJnDmvf

La Biblioteca Montserrat Roig va acollir l’acte del sorteig dels emparellaments d’aquesta competició. Divendres es jugaran els quarts de final, dissabte serà el torn de les semifinals i la final es disputarà diumenge. Durant el torn de les intervencions Jorge del Ojo, president del CN Sant Feliu, va agrair que s'hagi apostat per nosaltres. Volem que això sigui un espectacle esportiu i social". Per la seva banda, la regidora d'Esports, Lourdes Borrell, va assegurar que "començar l'any amb aquest esforç que representa organitzar la Copa de la Reina Premaat és un orgull i una responsabilitat."

DxIq7NAXcAEEoPM

Eva Quintanilla, directora de comunicació i màrqueting de Premaat, va afirmar que és “un orgull acompanyar a equips i jugadores en aquest sorteig i en aquesta competició que és la Copa de la Reina, els valors d'aquest torneig ens representen 100%". Mentrestant, Enric Bertran, vicepresident de l’RFEN i president de la Federació Catalana de Natació, va indicar que "el CN Sant Feliu es mereix organitzar una cosa així i més sent el 50 aniversari; segur que serà un gran campionat". Va tancar el torn d’intervencions l'alcalde de la ciutat, Jordi San José, que va destacar "el gran treball de tots aquests anys del club. És un orgull per a la ciutat organitzar un esdeveniment com aquest.”

Emparellaments

TukYRPJA3U

DxIqnxkWkAAuvde

Redacció / Fotos: RFEN