Sant Vicenç dels Horts inaugura el Cruyff Court Ronald Koeman

Imprimeix

La nova instal·lació esportiva és la vuitena dels quinze que la Fundació Cruyff inaugurarà a Catalunya, arran de la col·laboració amb ”la Caixa” i la Fundació Barça per promoure l’esport com a via d’inclusió i cohesió social

L’exjugador de l’FC Barcelona i actual seleccionador d’Holanda, Ronald Koeman; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró; el vicepresident primer de l’FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner; i l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maite Aymerich, van inaugurar ahir a la tarda el Cruyff Court Ronald Koeman per promoure l’esport entre els infants i joves de la localitat. La pista, finançada per l’Ajuntament amb un cost de 48.387,35 €, es troba al barri de Sant Josep i s’ha inaugurat amb un partit entre alumnes de les escoles Sant Josep i Joan Juncadella.

court svh 2

Aquesta iniciativa de la Fundació Cruyff és fruit de l’aliança amb ”la Caixa” i la Fundació Barça per a la construcció, manteniment i dinamització d’un total de 15 Cruyff Courts arreu de Catalunya, per fomentar la inclusió social d’infants i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l’esport. En el cas de Sant Vicenç dels Horts, el Cruyff Court compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

urt svh 4

Què és?

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l’esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, així com aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.

out svh 3

Aquesta iniciativa també impulsa dos projectes específics en aquests camps de futbol: els Cruyff Courts 6vs6, campionats per a nois i noies de 10 a 12 anys en què participen tots els Cruyff Courts, i el Community Program, amb l’objectiu que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts