La Festa de l’Esport Català reconeix Juan Carlos Navarro i Jordi Morales

Imprimeix

L’exjugador de bàsquet santfeliuenc va recollir el Premi Llegendari, mentre que l’esparreguerí va rebre una menció especial a l’Esperit Esportiu

 

L’auditori de CaixaForum Barcelona va ser l’escenari ahir al vespre de la Festa de l’Esport Català, que enguany va arribar a la seva vint-i-dosena edició. Un acte organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport. L’esport baixllobregatí va ser un dels grans protagonistes durant la gala. Concretament dos esportistes d’elit van recollir uns més que merescuts guardons: un per la seva trajectòria esportiva i l’altre per la gran temporada que ha realitzat.

Dw cQsQWsAIbiZh

Dw cwlXWkAAqX4K

Jordi Morales, l’esparreguerí que actualment resideix a Sant Andreu de la Barca, va rebre una menció especial a l’Esperit Esportiu. Al seu facebook va comentar que “és un honor rebre una menció especial de mans de l’UFEC i el diari Sport. Seguim sumant experiències. Gràcies per primar els valors de les persones.”

Dw dMJAXcAA q M

mini P1F0344

D’altra banda, Juan Carlos Navarro, tot un referent del bàsquet català, nacional i internacional i de l’FC Barcelona, se li va concedir el Premi Llegendari 2018. Navarro va reconèixer “estar molt agraït” i va assegurar que “és un dia molt especial per a mi, que et recordin d’aquesta forma a casa teva és molt important per a un esportista”. A més, va afegir que en dies com el d’avui t’adones del que has fet al club de la teva vida, al Barça.

Redacció / Fotos: Jordi Morales-FC Barcelona-UFEC