La Festa de l’Esport Català reconeix Juan Carlos Navarro i Jordi Morales

L’exjugador de bàsquet santfeliuenc va recollir el Premi Llegendari, mentre que l’esparreguerí va rebre una menció especial a l’Esperit Esportiu

 

L’auditori de CaixaForum Barcelona va ser l’escenari ahir al vespre de la Festa de l’Esport Català, que enguany va arribar a la seva vint-i-dosena edició. Un acte organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari Sport. L’esport baixllobregatí va ser un dels grans protagonistes durant la gala. Concretament dos esportistes d’elit van recollir uns més que merescuts guardons: un per la seva trajectòria esportiva i l’altre per la gran temporada que ha realitzat.

Dw cQsQWsAIbiZh

Dw cwlXWkAAqX4K

Jordi Morales, l’esparreguerí que actualment resideix a Sant Andreu de la Barca, va rebre una menció especial a l’Esperit Esportiu. Al seu facebook va comentar que “és un honor rebre una menció especial de mans de l’UFEC i el diari Sport. Seguim sumant experiències. Gràcies per primar els valors de les persones.”

Dw dMJAXcAA q M

mini P1F0344

D’altra banda, Juan Carlos Navarro, tot un referent del bàsquet català, nacional i internacional i de l’FC Barcelona, se li va concedir el Premi Llegendari 2018. Navarro va reconèixer “estar molt agraït” i va assegurar que “és un dia molt especial per a mi, que et recordin d’aquesta forma a casa teva és molt important per a un esportista”. A més, va afegir que en dies com el d’avui t’adones del que has fet al club de la teva vida, al Barça.

Redacció / Fotos: Jordi Morales-FC Barcelona-UFEC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
107

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix