El CB Prat es reforça amb el francès Jonathan Jeanne

És un pivot de 21 anys i 215 centímetres que procedeix de l’Iberojet Palma

El CB Prat no ha trigat gaire a trobar substitut al letó Kristaps Gluditis. Es tracta de Jonathan Jeanne, un jove pivot nascut a Les Abymes (Guadalupe) i de nacionalitat francesa. Té 21 anys i fa 215 centímetres.

jeanne2

Va disputar a les categories inferiors del seu país, sobretot, per la seva intimidació a la pintura i de seguida el van comparar amb el jugador dels Utah Jazz, Rudy Gobert. Va entrar al Draft Combine de l’NBA el juny del 2017 però una rara malaltia (Síndrome Marfan) els van allunyar de les pistes. L’any passat va tornar a jugar a bàsquet. Aquesta temporada ha començat amb l’Iberojet Palma i a partir d’aquesta setmana està sota les ordres de Dani Miret.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix