Xavi Foj ocupa la 47a posició a la general de cotxes del Dakar

La pilot de motos Laia Sanz, vintena en la classificació general

Ahir es va celebrar la tercera etapa del ral·li Dakar 2019 entre San Juan de Marcona i Arequipa amb un recorregut de 798 quilòmetres.

El tàndem format pel molinenc Xavi Foj i l’argentí Nacho Santamaria van completar una excel·lent etapa que els permet situar-se en 47a posició a la general (recupera 8 llocs) després d’acabar 48è a l’etapa. “Nosaltres anem al nostre ritme, ja que això és molt llarg”, destaquen els integrants de l’equip FojMotorsport. A més està posicionat entre els millors de la seva classe (T1.S).

DwfUtYoWkAYV1jr

Captura de pantalla 2019 01 10 a las 7.34.55

A la categoria de motos, Laia Sanz també va realitzar una bona etapa. La de Corbera de Llobregat se situa en la vintena posició de la classificació general gràcies al seu vint-i-tresè lloc a l’etapa. D’altra banda, el martorellenc, Pep Mas, va ser 112è i ara es situa en la 113a posició de la general (ha baixat 9 posicions). La seva estrena al ral·li està sent sorprenent amb la seva Yamaha WR 450F.

DwfGMB7W0AEaa2

D’altra banda, a la categoria de camions, el santfeliuenc Jordi Juvanteny, ocupa la vint-i-dosena posició de la general (va finalitzar l’etapa en vint-i-quatrena posició). Avui se celebrarà la quarta etapa entre Arequipa i Tacna/Moquegua (511 quilòmetres).

Redacció / Fotos: Arxiu