Andreu Simón, millor corredor espanyol del 2018

Així ho han decidit els lectors del web corredorsmontana.com després que el vicentí es proclamés enguany campió nacional de Curses de Muntanya Ultra i de la Copa d’Espanya FEDME

Segons els lectors del web corredorsmontana.com consideren Andreu Simón com a millor corredor espanyol del 2018. Més d’un miler de persones van participar a l’enquesta organitzada pel web on l’atleta de Sant Vicenç dels Horts va aconseguir el 30,6% dels vots, superant a Kilian Jornet (25,8% i Jordi Gamito (12,5%), segon i tercer respectivament.

AndreuEscobedo ce97f3116e0dde107e7a2f56265dbe55

Els lectors han premiat l’explosió d’Andreu Simón que ha signat un any espectacular en les diferents competicions que ha participat. Cal destacar que el vicentí és l’actual campió d’Espanya de Curses de Muntanya Ultra i guanyador de la Copa d’Espanya de Curses de Muntanya FEDME. A nivell internacional, va destacar en el Mundial d’Escòcia d’Skyrunning on va ser cinquè a la distància Ultra.