Barça i UCAM guanyen el Torneig Internacional de Bàsquet d’Esplugues

Els blaugrana van vèncer a la final al Joventut de Badalona (80-55) i les murcianes al València Basket per 78-58

L’FC Barcelona es va proclamar campió del XX Torneig Internacional U15 Masculí Ciutat d’Esplugues. Els blaugrana es van imposar a la final davant el Joventut de Badalona per 80-55. En tercera posició va finalitzar el Bayern de Munich alemany. D’altra banda, en el III Torneig Internacional de Bàsquet U17 Femení Ciutat d’Esplugues el guanyador va ser l’UCAM Múrcia després de derrotar a la final al València Basket per un clar 78 a 58. El Joventut de Badalona va ser tercer.

barça torneig esplugues

cucam torneig esplugues

Semifinals

A la categoria masculina, la Penya es va enfrontar a les semifinals davant el Petrovgrad serbi amb victòria dels verds-i-negres (82-33), i l’FC Barcelona es va imposar al Bayer de Munich (71-55). D’altra banda, a la categoria femenina, el València Basket es va enfrontar al Joventut Femení, amb triomf de les taronja per 55-53. L’altra semi, el conjunt escocès del Wolves va perdre davant l’UCAM Múrcia per un contundent 101-45.

El jugador del València Basket, Marc Rodilla, es va imposar al concurs de triples. Mentrestant, Alejandra Sánchez (UCAM Múrcia) va guanyar en categoria femenina.

Redacció / Fotos: CBNE-FC Barcelona