El Ghazouany i Elisabet Martín guanyen la 5a Cursa Solidària de Reis

La prova atlètica cornellanenca va aplegar un miler de participants

Al voltant dels 1.000 participants van prendre part aquest dissabte 5 de desembre a la cinquena edició de la Cursa Solidària de Reis que s’ha celebrat a Cornellà de Llobregat.

A la categoria masculina, el primer classificat va ser Mohamed El Ghazouany amb un temps de 15’13’’. Aleix Cunillera (Flexor Runners Trail Team, 16’01’’) i Francesc Escolà (Club Triatló Cornellà, 16’25’’)  van finalitzar en segona i tercera posició respectivament. A la categoria femenina, al campiona va ser Elisabet Martín, del Fisiologic.com, amb un registre de 18’32’’. Van completar el podi Yolanda Riera (18’44’’) i Mireia Suñé (FC Barcelona, 18’50’’).

ursa reis 5 2

Cal destacar que la recaptació va anar destinada a les causes minoritàries a través de CorreSolidaris i que es lliurarà a l’Associació Catalana de Fibrosi Quística. A més, també es van celebrar les curses infantils, novetat enguany.