S’enceta a Sant Boi el nou programa esportiu Let's Wo+Men

Imprimeix

El projecte té com a objectiu trencar barreres de gènere i de manca de confiança

Sant Boi de Llobregat ha posat en marxa un programa de promoció esportiva pensat per desenvolupar habilitats i transmetre valors en el món de l'esport femení i masculí. Let's Wo+Men és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament que compta amb la col·laboració de la Unió Esportiva Santboiana.

Gràcies a aquest programa, vuitanta nens i nenes dels equips de rugbi sub 12 i sub 16 de l'entitat participen durant quatre mesos en tallers formatius on s'incideix en valors com la paciència, l'empatia, la sensibilitat, la vulnerabilitat, la força, la perseverança o el lideratge. Let's Wo+Men entén aquests valors com a qualitats que cal transmetre tant als nens com a les nenes, que són útils tant per a la pràctica esportiva com per a la vida i que ajuden a crear referents per a la comunitat.

Lets Woman 2

L'objectiu de Let's Wo+Men és trencar barreres de gènere i prevenir riscos com la pressió de l'èxit, el culte a la imatge, el bullying, la hipersexualització o l'abandonament de la pràctica esportiva, un fenomen que provoca altes taxes de sedentarisme. Sant Boi de Llobregat és un dels tres municipis catalans on es du a terme el programa Let's Wo+Men. La iniciativa combina dues prioritats: aprofitar el potencial dels nens i de les nenes i fomentar la pràctica esportiva com a instrument de salut , benestar i cohesió social.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat