Berta Velasco, millor jugadora de futbol sala nacional 2017-2018

Imprimeix

És una de les fixes en les convocatòries de la selecció espanyola dels últims anys

Berta Velasco, capitana del sènior femení de l’AE Penya Esplugues, ha estat guardonada com a millor jugadora de la temporada 2017-2018 en un acte que es va celebrar el passat dimecres a la gala del Comitè Nacional de Futbol Sala de l’RFEF a la Ciudad del Futbol de Las Rozas (Madrid). El premi es va concedir després d’una votació de les jugadores de tots els equips de Primera Divisió.

Du2hkvUWkAAhryd

“És un reconeixement totalment inesperat i, tot i que no sóc gaire partidària de premis individuals en esports col·lectius, que les companyes dels diferents equips et tinguin en compte fa molta il·lusió”, explica.

Berta, una de les fixes en les convocatòries de la selecció espanyola dels últims anys, és esquerrana i juga d’ala. Destaca pel seu esperit competitiu. Desplega un ritme de joc elevat que marca la diferència. Avui és un autèntic referent en actiu del futbol sala femení a Espanya. La jugadora de l’equip espluguí jugarà el proper febrer amb la Selecció Espanyola la fase final del primer Europeu de Futbol Sala femení.

penya 2

Segon premi

Cal recordar que Berta Collado ja va ser escollida el passat octubre Millor Jugadora de Futbol Sala Català a la Gala de les Estrelles. Era el seu quart reconeixement, ja que també el va aconseguir les temporades 2013-14, 2015-16 i 2016-17.

Redacció / Fotos: LNFS-FCF-Arxiu