Berta Velasco, millor jugadora de futbol sala nacional 2017-2018

És una de les fixes en les convocatòries de la selecció espanyola dels últims anys

Berta Velasco, capitana del sènior femení de l’AE Penya Esplugues, ha estat guardonada com a millor jugadora de la temporada 2017-2018 en un acte que es va celebrar el passat dimecres a la gala del Comitè Nacional de Futbol Sala de l’RFEF a la Ciudad del Futbol de Las Rozas (Madrid). El premi es va concedir després d’una votació de les jugadores de tots els equips de Primera Divisió.

Du2hkvUWkAAhryd

“És un reconeixement totalment inesperat i, tot i que no sóc gaire partidària de premis individuals en esports col·lectius, que les companyes dels diferents equips et tinguin en compte fa molta il·lusió”, explica.

Berta, una de les fixes en les convocatòries de la selecció espanyola dels últims anys, és esquerrana i juga d’ala. Destaca pel seu esperit competitiu. Desplega un ritme de joc elevat que marca la diferència. Avui és un autèntic referent en actiu del futbol sala femení a Espanya. La jugadora de l’equip espluguí jugarà el proper febrer amb la Selecció Espanyola la fase final del primer Europeu de Futbol Sala femení.

penya 2

Segon premi

Cal recordar que Berta Collado ja va ser escollida el passat octubre Millor Jugadora de Futbol Sala Català a la Gala de les Estrelles. Era el seu quart reconeixement, ja que també el va aconseguir les temporades 2013-14, 2015-16 i 2016-17.

Redacció / Fotos: LNFS-FCF-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix