Pau i Marc Gasol llancen la iniciativa solidària Basket4All

Imprimeix

Un total de 300 equips de bàsquet poden optar a una beca que els proporcionarà equipament esportiu i formació en hàbits saludable

Després del partit PauVSMarc que es va celebrar en Fontajau (Girona) el mes de juliol passat, els germans més internacionals del bàsquet volen dedicar els beneficis obtinguts del projecte per a ajudar al fet que els pròxims Gasol, Valdemoro, Navarro, Palau o Llull puguin gaudir dels seus primers anys com a jugadors. La iniciativa, Basket4All, té com a objectiu ajudar 300 equips de bàsquet a Espanya de categories inferiors amb recursos limitats. "Amb aquestes beques, dotarem d'equipament esportiu a aquells equips que comptin amb un pressupost molt limitat, perquè puguin gaudir del bàsquet com jo el feia de petit", ha explicat Marc Gasol.

La Gasol Foundation, fundació de tots dos esportistes, canalitzarà aquestes ajudes a les quals podran optar equips de bàsquet de categories basi (prebenjamí, premini, benjamí, aleví i infantil de 6-13 anys) que certifiquin baixos recursos econòmics i estiguin inscrits en el Registre d'Entitats Esportives a Espanya, entre altres requisits. A més, es prioritzarà als equips els clubs dels quals tinguin en la seva estructura equips mixtos o femenins.

MGA 2905

D'aquesta forma, els equips seleccionats rebran equipament esportiu personalitzat Nike per a la temporada 2019-2020 de forma totalment gratuïta."A més volem que els equips que siguin seleccionats per a participar en Basket4All puguin rebre formació en hàbits saludables per a optimitzar el seu desenvolupament i rendiment", afegeix Pau Gasol.

La Gasol Foundation, que centra la seva activitat en la promoció d'hàbits saludables, inclourà als equips en el seu programa de promoció d'hàbits saludables "Coach +" amb el qual oferirà sessions formatives per als menors, el staff tècnic dels equips i les seves famílies amb l'objectiu de demostrar l'important paper que l'activitat física, l'alimentació, el descans i el benestar emocional juga en els joves esportistes.

Els responsables legals i/o els entrenadors de tots els equips interessats podran inscriure's fins al pròxim 30 de gener en la iniciativa Basket4All completant el formulari corresponent a través de la mateixa web del partit www.pauvsmarc.com.

 

Redacció / Fotos: Gasol Foundation