El CH Sant Just buscarà l’ascens a l’OK Argent

Imprimeix

L’equip groc va finalitzar en la tercera posició del grup B de la Nacional Catalana al final de la primera fase

El CH Sant Just jugarà en el grup d’ascens a l’OK Argent. Ho va aconseguir en una darrera jornada de Lliga gràcies al seu empat a la pista del Maçanet i després d’anar perdent per 6-1. Així, els de Ferran Pujalte van acabar en tercer lloc de la classificació del grup B (7 victòries, 3 empats i 4 derrotes). A més va ser l’equip més golejador. Borja López es va consolidar com a màxim golejador de la categoria amb 19 dianes.

Dt RfDjW4AA8Ln2

El grup 1 (ascens) estarà format pels següents equips -segons la classificació de sortida de la segona fase-: 1.- Caldes Recam Làser 12 punts;  2.- HC Piera 11p; 3.- HC Sentmenat 9p, 4.- GEiEG 8p; 5.- CPH Olot 7p; 6.- CE Noia Freixenet 7p; 7.- HC Sant Just 7p; i 8.- Cerdanyola CH 6p

Format de la competició

Cal recordar que els quatre primers classificats de cada grup han passat al grup per l’ascens (Grup 1) de la següent fase, mentre que els quatre últims de cada un dels dos grups han passat al grup pel descens (Grup 2). Els resultats dels partits jugats a la fase de grups contra equips que passen al mateix grup de la fase de classificació es traslladaran automàticament a la nova classificació dels grups 1 i 2 de la segona fase.

Dt SQdKX4AAy1ML

Un cop acabada la segona fase de grups (gener-març), els quatre primers classificats del Grup 1 quedaran directament classificats per jugar els playoff per l’ascens i els quatre darrers classificats del Grup 2 quedaran directament classificats per jugar els playoff pel descens. La resta d’equips jugaran l’eliminatòria de repesca, que es disputarà els caps de setmana del 17 i 24 de març.

Finalment, a partir de l’últim cap de setmana del mes de març, es disputaran els playoff, tres rondes eliminatòries al millor de tres partits.

Redacció / Fotos: CH Sant Just