Més de 1.000 atletes participen en el Cros ‘Ciutat de Gavà’

Abdelmounim El Jouk i Ester Guerrero es van imposar al Gran Premi

Ahir diumenge es va celebrar la dinovena edició del Cros ‘Ciutat de Gavà, amb més de 1.000 inscrits i amb 100 voluntaris que van convertir el Bosc de la Sentiu amb el pati d’esbarjo de molts atletes de totes les edats. El Club Atletisme Gavà, l’organitzador de la prova, va preparar des de la tarda de dissabte els diferents circuits per a totes les categories. Així, el primer circuit mesurava 540 metres (destinat a les categories més petites i a ésser el final de les grans), el segon circuit feia 1500 metres (utilitzat per tots fins a arribar als sub 14) i finalment l’últim circuit, de 2160 metres (utilitzat pels atletes juvenils, sèniors i màster, alguns d’ells fent fins a tres voltes).

IMG 0252

Es van disputar 16 carreres, destacant el Gran Premi, la carrera disputada per Promeses Sèniors i Màsters que recorrien 6.210 metres pel bosc i que va tenir l’atleta de l’UA Lleida i exatleta del Club Atletisme Gavà, Abdelmounim El Jouk, com el gran guanyador de la prova amb un temps de 20’10’’. El segon classificat va ser l’atleta del CAG, Miquel Doménech, que tornava a obtenir la victòria en la seva categoria (sub 23) i essent segon en la general, amb una marca de 20’40’’. El tercer classificat va ser l’Abderrahim Ougra, del GEiEG, amb un temps de 21’31’’.

abel cros gava

DSC 0311.NEF

Pel que fa a les noies, la prova tenia una distància de 4.710 metres. La victòria en la categoria sènior la va obtenir l’atleta de l’Avinent Manresa, Ester Guerrero, amb una marca de 19’06’’, seguida d’Aitana Doménech, de l’ISS L’Hospitalet, amb 20’03’’ i Silvia Abella en tercera posició, del Barcelona Atletisme, amb una marca de 22’03’’. Això no obstant, la victòria en el gran premi va ser per l’atleta Marta Camps, del Barcelona Atletisme i que també va ser campiona de la seva categoria Màster.

Cursa popular

Pel que fa a la cursa popular, la victòria en nois va ser per l’atleta del Gavà Triatló, Jordi Garcia, amb un temps de 16’13’’, seguit de l’Albert Jiménez, del CN Mataró (16’14’’) i de David López, del Castillo-Rat Penat (16’29’’). Aquesta cursa va acabar amb una victòria ajustada després d’un final molt igualat. En noies, Laura Sitjà va obtenir la victòria amb un temps de 18’30’’ (Katoa), seguida de la Gemma Díaz (Prat Triatló) amb un temps de 16’14’’ i Bárbara Rubio, amb 16’19’’.

popular cros gava

poular dones cros gava

D’altre banda, cal destacar que el CAG també va participar de manera econòmica amb La Marató de TV3, amb una guardiola col·locada a l’entrada on els assistents podien fer la seva donació. A més, mitjançant CARITAS, hi va haver una cursa solidària on els participants podien donar una volta al circuit.

Pel que fa al CAG cal destacar set medalles (les dues del Miquel Doménech en sub-23 i Absolut- or i plata-, el primer lloc de la Júlia Hurtado en sub 12 femení, el segon lloc del Rayan Marooufi i el tercer del Laurens Díez en sub 12 masculí, el primer lloc del Gerard Collado en sub 8 masculí i el segon lloc del Mateo Costán en sub 10 masculí.