Miquel Domènech i Judith Corachan guanyen la Pujada al Castell

La prova atlètica castelldefelenca, que va arribar a la trenta-setena edició, va aplegar més de 500 participants

Aquest passat dijous 6 de desembre es va celebrar la ja tradicional Pujada al Castell de Castelldefels, que enguany va arribar a la treta-setena edició. Una de les proves més antigues que se celebren a la nostra comarca. La cursa va ser coorganitzada per l’Ajuntament de Castelldefels i el Club Esportiu COR Castelldefels Runners.

47576633 10214855523314864 1306301044514357248 o

L’edició d’enguany va aplegar més de 500 atletes, que van haver de completar un recorregut d’uns sis quilòmetres. A la categoria masculina, el guanyador de la prova va ser Miquel Domènech, del CA Gavà, amb un temps de 21’47’’. Jordi García (Gavà Triatló, 22’28’’) i Toni Bautista (Duscholux, 22’32’’) van ser segon i tercer respectivament.

47682896 2264218996922014 8230599447420076032 n

D’altra banda, a la categoria femenina, la primera classificada va ser Judith Corachan (Tricbm Calella, 25’29’’). Van completar el podi Maria García (CA Palafrugell, 25’37’’) i Barbara Anento (Corredors.cat, 2’'44’’).

Redacció / Fotos: Arxiu