La Sansi de Viladecans aplega més de 1.400 atletes

Dmitrijs Serjogins i Sílvia Segura, en la prova dels 10 quilòmetres, i Aimane Eddaifi i Marta Castroviejo, en els cinc, van ser els guanyadors de l’edició d’enguany

Aquest diumenge 2 de desembre s’ha celebrat una nova edició de la Renault Street Ru Sansi Viladecans amb la participació final de 1.401 atletes, un 22% més que l’edició de l’any anterior. Durant la jornada es van celebrar les proves de 10 i 5 quilòmetres, així com de les quatre curses de menors.

lasansi viladecans 2018 2

Pel que fa a la prova dels 10 quilòmetres, el guanyador va ser l'atleta mundialista letó Dmitrijs Serjogins, del club La Sansi, que va aconseguir la victòria amb un temps final de 30'50’’ superant el rècord de la prova que el posseïa des del 2016. Albert Moreno (CAI, 32’08’’) i David Guiament (J’arribu, 33’05’’) van completar el podi. En la categoria femenina, el triomf va ser per a Sílvia Segura (CA Les Tortugues), amb 37'24’’, superant el rècord del circuit que tenia la polonesa Patrycja Wlodarczyk des del 2016, a continuació van arribar les italianes Elisa Melilli (38’15’’) i Martina Rocco (Bunicus Run Club, 39’46’’).

11c56 Ganadores 5km

A la cursa curta, la dels 5 quilòmetres, la victòria, en categoria masculina, ha estat per al marroquí Aimane Eddaifi que ha parat el cronòmetre en 14’54’’. El també marroquí Mohamed El Ghazouany (15’19’’) i l’argentí Rodrigo Torres (Rockets AE, 15’34’’) van ser segon i tercer respectivament. En noies, l'atleta de Logronyo i segona en l'última Cursa de la Mercè, Marta Castroviejo (Ferrer Sport), es va imposar amb 17'05’’. Segona va ser Anna Bove (FC Barcelona, 17’28’’) i tercera Sara Gómez (19’03’’).

Redacció / Fotos: La Sansi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix