Sant Vicenç acollirà el Torneig Interescolar d’Handbol iVascular

La jornada està adreçada a nens i nenes de segon, tercer i quart de Primària

El Club Handbol Sant Vicenç, l’empresa iVascular i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts organitzen el proper 2 de desembre el Torneig Interescolar d’Handbol iVascular el qual està adreçat a nens i nenes de 2n, 3r i 4t de Primària. L’objectiu del torneig és promoure l’handbol i un estil de vida saludable. Per aquest motiu, la jornada es desenvoluparà en tres espais diferents i els desplaçaments entre ells es faran a peu, en bicicleta o en patinet. Els tres espais seran el Pavelló Poliesportiu de Sant Josep, la plaça de Narcís Lunes i la Pista Polivalent Francesc Macià, de 9.30 a 13.30 h. Els participants també tindran un esmorzar que comptarà amb un entrepà, fruita, sucs naturals i aigua. A més, rebran una samarreta commemorativa.

DsyaL7bW0AAHqka

El Torneig Interescolar d’Handbol iVascular comptarà amb la participació de jugadors i cos tècnic de l’FC Barcelona d’handbol. Hi ha prevista l’assistència dels jugadors Víctor Tomàs i Gonzalo Pérez de Vargas, i els tècnics Xavi Pascual i Roger Font.

20181029 105535

A més de promoure l’esport, el Club d’Handbol Sant Vicenç també es preocupa per difondre bons hàbits alimentaris i, en general, un estil de vida saludable. Amb aquesta intenció neix la col·laboració amb iVascular, una empresa vicentina que desenvolupa dispositius i teràpies mèdiques avançades pel tractament de trastorns del sistema cardiovascular.

Xerrades pel públic adult

Al llarg de la jornada, iVascular farà xerrades al públic adult sobre alimentació i salut cardiovascular, a més d’avaluacions mèdiques a les persones que ho desitgin. Les xerrades es faran al Pavelló Poliesportiu de Sant Josep.

Redacció / Fotos: Arxiu-HSVH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix