Iván Tibau presideix la presentació de ‘La Portals’

Imprimeix
Ja és obert el període d’inscripcions de la marxa ciclista no competitiva que té un límit de 1.500 participants.

La sala d'actes de l’Ajuntament d’ El Bruc va ser l’escenari ahir dimecres de la presentació oficial de la tercera edició de la Volta a Montserrat en BTT "La Portals". L’acte va comptar amb presència del Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya,  Ivan Tibau, acompanyat per l’alcalde d’ El Bruc, Carles Castro, el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, l' homenatjat Àngel Edo i el president del Club Esportiu Lataca Pepe Cuevas, com entitat organitzadora. Entre els nombrosos assistents, cal destacar la presència de destacats excorredors que participaran en la propera edició com Roberto Heras, Pepe Recio, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Francesc Sala o Israel Nuñez.

La Portals és una marxa no competitiva oberta a tothom, amb un límit de 1.500 participants i en aquesta tercera edició rendirà homenatge al que fora gran velocista català Àngel Edo, guanyador del Gran Premi de Portugal, Gran Premi de Llodio i etapes al Giro d’Itàlia, Volta a Portugal, Algarve, Xile, Andalusia, Setmana Catalana, Aragó, Múrcia, Alentejo, Agostinho i Castella i Lleó.

La Portals, que té un acord de col·laboració amb La Marató de TV3, es celebrarà el dia 15 d’abril, tindrà un recorregut de 57 quilòmetres i donarà la volta a la muntanya de Montserrat, passant pels quatre portals d’entrada, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat. L' inici i final serà a la pista coberta de Collbató. El període d’inscripcions  ha quedat obert a la web www.laportals.cat.

De cara a la present edició, s’ha previst la presència d’importants figures del ciclisme. Cal recordar que en les edicions anteriors van participar noms tan destacats com Marino Lejarreta, Perico Delgado, Israel Nuñez, Melcior Mauri, Pepe Recio, el mateix Àngel Edo, Josep Lluís Laguía, el campió del món de Super Bikes, Carles Checa, entre molts altres.

Marçal Fontanals - FCC  / Foto: LP