Trobada a Sant Andreu de la Barca per promoure el joc net i la companyonia

És el primer municipi del Baix Llobregat que ostenta el títol de Ciutat Juga Verd Play

El Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca acull avui la conferència final GrennPlay, una iniciativa impulsada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat que es marca com a finalitat promoure els valors i el joc net entre els nens i les nenes. La conferència final tindrà lloc a les 18 hores i reunirà representants d'institucions europees, autoritats comarcals i locals, organitzacions i associacions esportives i experts de diferents països per intercanviar coneixements, experiències i bones pràctiques sobre el joc net en l’esport.

Distinció

Sant Andreu de la Barca és la primera ciutat de la comarca del Baix Llobregat que ostenta el títol de "Ciutat Juga Verd Play", una distinció que atorga el Consell Esportiu del Baix Llobregat i que pretén reconèixer el treball desenvolupat per l'Ajuntament per promoure el joc net, el respecte i la companyonia entre els participants en els jocs escolars que s'organitzen a la comarca.

Amb motiu d’aquesta distinció, la ciutat acull demà la conferència final del projecte, que s’internacionalitza i comptarà amb la participació de representants d’entitats esportives de Finlàndia, Itàlia, Portugal i França.

A la comarca

Al Baix Llobregat enguany prenen part de la iniciativa 442 equips de diverses modalitats esportives que participen en els Jocs Escolars. La finalitat és educar en valors a través de l'esport i per aconseguir-ho el programa es fonamenta en tres grans pilars: els valors han de comptar en el resultat final; han d'estar implicats de manera efectiva tots els agents que participen, des dels familiars dels nens fins als tècnics o dinamitzadors del joc; i planteja un format de competició sobre 10 punts en el resultat d'un partit on s'integren els valors i els marcadors gràcies a l'ús de les noves tecnologies.

juga verd play 5 1 1

Aquest sistema s'utilitza en els esports d'equip en totes les competicions comarcals escolars organitzades pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca-Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
103

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix