Luz Adriana i Marcial Ovide, campions catalans

La fase final XV Campionat de Catalunya de Bowling Tenpin individual organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, amb el suport del Consell Català de l’Esport, va tenir lloc els dies 28 i 29 de gener en les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts on es van aplegar 142 jugadors (111 en categoria masculina i 31 en la femenina). Luz Adriana Leal va vèncer la prova individual dels Campionats de Catalunya, en una emocionant i ajustada final amb les companyes d’equip Sandra Torrents i Cristina Sanz. En la categoria masculina cal destacar el triomf dels jugadors del Club Diagonal. En la primera posició, es va classificar Marcial Ovide seguit per Moises Pérez i Axel Guimó .