La 7a Sansi de Sant Feliu aplega més de 700 participants

Mohamed El Ghazouany i Eva Arias assoleixen un nou rècord de la prova a la distància dels 10 quilòmetres

Més de 700 atletes van participar en la setena La Sansi de Sant Feliu de Llobregat que es va celebrar ahir diumenge 18 de novembre. Una prova que es va dividir en dos recorreguts diferents: 10 i 5 quilòmetres.

A la prova dels deu quilòmetres, el guanyador va ser el marroquí Mohamed El Ghazouany amb un temps final de 31’30’’, nou rècord de la cursa. Emile Kobiyama (Duscholux, 35’21’’), i Sergi Ariaca (Duscholux, 35’27’’) van finalitzar en segona i tercera posició respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada fou Eva Arias (CS Gimnàstica), amb un registre de 38’36’’, nou rècord de la cursa. Marta Franco (41’09’’) va ser segona i Carolina Montañana (42’09’’), tercera.

arias

japo

I a la distància dels cinc quilòmetres, el primer classificat va ser Driss Lakhouaja. L’atleta de La Sansi va invertir un temps de 15’19’’. Rodrigo Torres (Rockets AE, 15’59’’) i Roger Manyà (Rockets AE, 16’11’’) van ser segon i tercer respectivament. Mentrestant, Sara Loehr (La Sansi, 18’21’’) es va imposar a la categoria femenina. Van completar el podi Paula López (La Sansi, 20’01’’) i Maria Luisa Muñoz (La Sansi, 21’08’’).