Israel Núñez guanya la quarta Duatló de Viladecans

Israel Núñez, del CEME Mossos de Martorell, es va proclamar campió de  la cursa llarga de la quarta edició de la Duatló de Viladecans. El ciclista martorellenc va fer un temps d’1h29’03’’. En segona posició va finalitzar Joan Carles Beltrán (Triatló Jovent 79, 1h32’37’’) i el tercer lloc va ser per Jordi Román (Bike Garraf, 1h35’19’’). En la categoria femenina, la vencedor fou Barbara Giner (Independet), amb un registre d’1h58’19’’. Segona va ser Mar Franco (CA Igualada, 1’58’54’’) i tercera Inés Rodríguez (PC Baix Penedès, 2h04’22’’). A més, Isarel Núñez es va proclamar campió d’Espanya de Policies i Bombers de l’especialitat. En el cricuit curt, el guanyador de l’edició d’enguany va ser en categoria masculina Carlos de Miguel, del Duatlón Calatayud, amb un temps d’1h16’47’’. Mentre, en la femenina la primera fou Maria del Mar Megia (independent), amb 1h26’42’’. La competició va aplegar 450 participants.