El CBE Swing Manresa guanya a Sant Vicenç dels Horts

Imprimeix

Sant Vicenç dels Horts es va convertir aquest cap de setmana en la capital del ball esportiu amb la celebració de dos competicions diferents organitzades per a l’Escola de Ball Ferran Morales i Manoli Vargas i la Federació catalana de Ball Esportiu. Les grades i la pista del Poliesportiu Municipal de Sant Josep e va omplr de gom a gom  amb parelles esportistes d’arreu d’Espanya i els seus amics i familiars.

La primera cita va ser dissabte, amb la primera de les quatre proves de la segona edició de la Lliga Catalana de clubs de ball esportiu, competició de la Federació Catalana. En les modalitats més importants, Standard i Llatins  Absolut, el club guanyador va ser el mateix, el CBE Swing Manresa. El mateix dia, i per primera vegada en el municipi,  es va fer una competició oberta de ball en cadira de rodes -modalitat wheelchair-. La parella guanyadora va ser la formada per Juan Antonio Canadell i Imma Prats.

Pel que fa al XV Trofeu Vila de Sant Vicenç dels Horts que es va celebrar diumenge, els dos primers llocs del pòdium es van repetir, tant en la modalitat de llatins com a la d’standars de la categoria més important: Adult I AI.  La parella formada per Marc Jiménez Blanch i Valeryia Urymahava, del CBE Swing Manresa va ser la guanyadora. La segona posició va ser per la parella mallorquina formada per Adrián Olmo i Yana Olina, del Club de Ball Esportiu Felanitx. La competició va ser puntuable per al rànquing nacional per l’Agrupació Espanyola de Ball Esportiu.

Marçal Fontanals – ASVH / Foto: Arxiu