Gavà serà la seu del V Campionat Provincial de voleibol

Imprimeix

La trobada, una de les més importants a nivell català, aplegarà uns 400 joves d’arreu de Catalunya

El Campionat Provincial de voleibol torna a la província de Barcelona. Després de passar per Lleida i Tarragona, la cinquena edició del campionat català de categories inferiors es trasllada a Gavà. L’activitat es durà a terme els dies 2, 3 i 4 de gener de 2019 amb l’objectiu de donar visibilitat al pla de desenvolupament a les províncies catalanes i promocionar aquest esport arreu del territori.

El pavelló municipal de Can Tintorer acollirà, sota l’organització de la Federació Catalana de Voleibol i amb la col·laboració del Club Voleibol Gavà i l’Ajuntament de Gavà, el torneig per excel·lència del voleibol català de menors. Un cop coneguda la seu, ara falta saber els seleccionadors que entrenaran els 30 equips de categoria infantil, cadet i juvenil, masculins i femenins, en competició.

gava voleibol 2

Tres dies intensos

Un any més, el campionat tindrà una durada de tres dies. El dimecres dia 2 serà el torn dels equips juvenils, el dijous 3 dels cadets i, per últim, el dia 4 tancaran el torneig els equips de categoria infantil. Així, es formaran equips a partir d’una divisió territorial de clubs, donant com a resultat 6 equips a categoria femenina (3 per la demarcació de Barcelona i un per cada una de les restants províncies) i 4 equips masculins que representaran Tarragona, Girona, Lleida i Barcelona.

gava voleibol 3

El Campionat Provincial mou més de 400 infants de tot Catalunya, a més d’una cinquantena d’entrenadors i àrbitres, provinents també d’arreu del territori, fet que ha permès consolidar aquest torneig com una de les trobades de voleibol de menors més important a nivell català, ja que reuneix les millors jugadors de cada categoria. D’aquesta manera es dona entitat a les diferents divisions territorials permetent, a la vegada, la detecció de nous joves valors.

Redacció / Fotos: FCV