Demà es presenta la Volta a Montserrat en BTT ‘La Portals’

Imprimeix

El Secretari General de l’Esport, Iván Tibau, té previst assistir a l’acte de presentació que es farà a partir de les 12.30 hores a l’Ajuntament d’El Bruc, i estarà acompanyat per l’alcalde d’El Bruc, Carles Castro, el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio, l’homenatjat Àngel Edo i el president del Club Esportiu LATACA Pepe Cuevas.

Hi ha previst la presència d’importants figures del ciclismo en la edició de ‘La Portals’. En anys anteriors van participar noms tan destacats com Marino Lejarreta, Perico Delgado, Israel Nuñez, Melcior Mauri, Pepe Recio, el mateix Àngel Edo, Josep Lluís Laguía, el Campió del Món de Super Bikes Carles Checa entre molts altres.

El període d’inscripcions s’obrirà el mateix dia 1 de febrer una vegada finalitzi l’acte de presentació. La cursa estarà limitada a 1.500 participants i es preveu que en molts pocs dies s’exhaureixin, donat que l’any passat es varen tancar en escassament 15 dies. Les inscripcions es gestionaran al web www.laportals.cat i tota la informació es podrà seguir a Twitter a @laportals

Marçal Fontanals / Foto: LP