Presentació oficial del conveni UD Cornellà-FC Barcelona

El saló d’actes de l‘Ajuntament de Cornellà va ser escenari de la presentació oficial del nou conveni de col·laboració entre la UD Cornellà i el FC Barcelona. A l’acte van assistir el tinent d’Alcalde del consistori municipal, Antonio Martínez Flor, el president de la UD Cornellà, José Gálvez, el director del futbol base del FC Barcelona, Guillermo Amor, així com diferents directius de les dues entitats esportives.

El nou conveni tindrà una vigència de dos anys i el FC Barcelona té preferència respecte els altres clubs per als jugadors cornellanencs que tinguin més projecció esportiva. Alhora, el Barça també podrà cedir jugadors del seu futbol base per acabar o continuar la seva formació a l’entitat del Baix Llobregat.

Segons Andrés Manzano, director esportiu de la UD Cornellà, va explicar que per a la UD Cornellà “aquest conveni es fruit de les bones relacions que hi ha entre els dos clubs. El treball de formació del Barça i la seva filosofia ha estat decisiu per arribar a aquest acord ja que és un exemple per a tothom. És una gran oportunitat per als jugadors del nostre club que destaquin”  i va voler aclarir que “el fet que pugui anar al Barça és una elecció lliure i només si el jugador vol”.

D’altra banda, Albert Puig, secretari tècnic del Barça, va destacar que el Barça “sense el planter català no és res. Així quan es parla del Barça es parla del planter de Catalunya. Des de sempre, la UD Cornellà ha fet un gran treball en el futbol base i per a nosaltres és un orgull poder-hi col·laborar”.

Mentre, José Gálvez, president de la UD Cornellà, va dir que “el Barça és un exemple de projecció i la seva marca és un fet contrastat arreu del món que a nosaltres ens permet guanyar imatge. De fet ja fa molts anys que col·laborem conjuntament i Dani Tortolero és l’exemple del primer jugador que va anar al Barça sota la meva presidència. Penso que és una aposta de futur dels dos clubs i aquí guanyarem tots dos”.

Guillermo Amor, director del futbol base del FC Barcelona, va “felicitar el treball que està fent la UD Cornellà, ja que el seu futbol base està entre els millors d’Espanya, i s’ho ha guanyat a pols. Sempre hi ha hagut una estreta relació entre les dues entitats i, sobretot, amb l’Andrés Manzano”.

Per últim, Antonio Martínez flor, tinent alcalde de l’Ajuntament de Cornellà, es va mostrar molt satisfet d’aquest acord ja que “és una nova eina d’ajuda als nens, i que deixa ben clar que no són mercaderia. És important per a les dues entitats ja que només es parla de formació i creixement esportiu dels jugadors”.

D’altra banda, Martínez Flor va fer referència sobre l’estat actual del nou camp de futbol de la UD Cornellà i va explicar que “només falten uns detalls. Segurament pel mes d’abril el club ja el podrà estrenar”.

Marçal Fontanals / Foto: LPB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix