Torna la Cursa de Karts de Coixinets de Sant Just Desvern

Aquest cap de setmana 10 i 11 de novembre se celebrarà la quaranta-dosena edició

Aquest cap de setmana del 10 i 11 de novembre tindrà lloc a Sant Just Desvern la quaranta-dosena edició de la Cursa de Karts de Coixinets. Un esdeveniment, que se celebra cada any des de 1976, que aplegarà unes 4.000 persones segons l'organització. Els participants, inscrits per parelles, competeixen amb karts de fusta i exempts de motor fabricats de forma artesanal seguint uns criteris tècnics marcats per l’organització. La cursa té un format similar al de la Fórmula 1, amb una sessió d’entrenaments lliures i una altra de cronometrats el dissabte, i les curses el diumenge.

30966194251 86b3f84e08 z

La Cursa de Karts de Coixinets té lloc al circuit urbà comprès entre el carrer Creu del Pedró i el carrer Freixes del municipi baixllobregatí. El circuit té una llargada de 600 metres, dos revolts força tancats i un pendent del 7,48%. Un equip de voluntaris s’encarregarà d’organitzar la cursa amb el suport de comerços locals i de l’Ajuntament de Sant Just Desvern.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix