Carles Castillejo, campió de Catalunya de cros en Mataró

Ahir diumenge es va disputar el 92è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb el Cros Ciutat de Mataró en el circuit del Camí dels Contrabandistes de la capital del Maresme. El viladecanenc,Carles Castillejo (CA Adidas) va aconseguir el seu vuitè títol absolut de cros que el situa com l’atleta que més títols ha guanyat en aquesta modalitat juntament amb Juan Ramón Muñoz.

Castillejo, amb un temps de 30’15’’, es va imposar amb gran autoritat als seus rivals, entrant en segona posició de la cursa Ilias Fifa (FCB), amb 30’19’’. El segon atleta català va ser Marc Tió (CA Laietània), que va entrar en  cinquena posició i ses va proclamar sotscampió, seguit d’Àngel Mullera (CA Lloret-LS) que fou tercer de l’autonòmic i sisè de la cursa.

Marçal Fontanals – FCA / Foto: FCA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
156

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix