Més de 1.100 atletes es donen cita a la XIV Marató del Mediterrani

Lahcen Harbil i Elisa Melilli es van imposar a la prova de la Mitja, mentre que Josep Arnal i Gisela Carrión ho van fer a la dels 10 quilòmetres

La catorzena edició de la Marató del Mediterrani va tornar a aplegar un gran nombre de participants, enguany al voltant de les 1.200 persones. La prova castelldefelenca va tenir tres recorreguts diferents: 10 i 5 quilòmetres i la Mitja Marató.

A la prova dels 10 quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Josep Arnal (33’24’’), seguit d’Antonio Godoy (Pratenc, 34’31’’) i Roger Sánchez (34’36’’). A la categoria femenina, la primera classificada fou Gisela Carrión, de l’Inverseteam Trail) amb un temps de 38’02’’. Van completar el podi Maria Donadeu (Far-run, 39’46’’) i Maria Pons (CA Vilafranca, 41’37’’). Van participar més de 370 atletes.

Dqlia4rWwAAIN3n

D’altra banda, als 5 quilòmetres, Sergio Enríquez (Cornellà Atlètic) es va proclamar campió amb un registre de 16’20’’. Sergio Vega (17’18’’) i Arnau Jové (17’54’’) van ocupar la segona i tercera posición respectivament. Mentrestant, Zoé Dunand (Viladecans, 20’40’’) va ser la primera en completar el recorregut. Tannia Quirós (CA Canyelles, 20’53’’) va ser segona i Mirla Salinas (21’47’’), tercera. Van pendre part un centenar de persones.

DqlibhhWoAEqgkO

I a la Mitja el vencedor, en la categoria masculina, va ser Lahcen Harbil, del CE Irunwithlei, amb un temps d’1h12’02’’. Els altres dos llocs van ser per Juan Manuel Álvarez (La Sansi, 1h13’52’’) i Marco Segura (Barrado Team, 1h14’55’’). A la categoria femenina, la guanyadora fou Elisa Melilli (1h27’40’’). Carmen Rodríguez (La Sansi, 1h28’53’’) va ser segona, mentre que Esther Vidal (Castillejo & Cáceres, 1h30’53’’) fou tercera. La prova atlètica va aplegar uns 670 participants.