Mora i Montañana guanyen la Cursa Popular de Viladecans

La prova dels deu quilòmetres va aplegar al voltant dels 400 atletes

Unes 400 atletes van participar ahir diumenge 21 d’octubre a la Cursa Popular de Viladecans, que enguany va arribar a la seva quarantena edició amb un recorregut de 10 quilòmetres. La prova va estar organitzada pels Clubs d’Atletisme de Viladecans, el Viladecans Triatló i el Club Esportiu No Te Pares, amb la col·laboració de Viladecans The Style Outlets i sota la coordinació i supervisió de l’Ajuntament de Viladecans.

DqBtxIoX0AAI fm

Juan Pedro Mora, I run with Leiva, es va proclamar campió en la categoria masculine després de completar el recorregut de deu quilòmetres amb un temps de 33’57’’. Jordi Graells (CA Castellar, 35’40’’) i Joan Oriol (Trialó i Fondistes Barcelona, 35’46’’) van finalitzar en segona i tercera posició respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Carolina Montañana amb un registre de 41’41’’. Van completar el podi Noèlia Jiménez (Pratenc, 41’57’’), segona, i Eva García (43’24’’). “El circuit era ràpid, ha acompanyat el dia i estic content per la victòria”, explicava Juan Pedro Mora. Mentrestant, Carolina Montañana deia que el recorregut “ha estat molt maco, molt planer i m’ha agradat molt. És una cursa que repetiré.”

DqBtxIiWkAA3h9f

Un dia abans, el 20 d’octubre, es van celebrar les curses de promoció en les categories, cadets, infantils, alevins, benjamins i prebenjamins.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans- Viladecans The Style Outlets