El CN Cornellà dona el tret de sortida a la nova temporada

Imprimeix

La piscina de Can Millars va ser escenari de la presentació oficial de totes les categories amb un increment del 25% en el nombre de nedadors

El Club Natació Cornellà obre la nova temporada més reforçada que mai passant de poc més de 160 a més de 200 nedadors experimentant aquest increment en totes les categories. L’Escola de l’entitat, que s’encarrega de transmetre als més petits els valors d’aquest esport, és la que més nedadors nous registra fet que reforça el posicionament de la nostra escola com a referent en l’aprenentatge de la natació.

Presentacio temporada 2018 2019

Nova secció

Altra de les novetats d’enguany és, d’una banda, la creació d’una nova secció, l’equip Màster-Triatló i, d’altra, el reforç de l’equip tècnic amb nous entrenadors. Aquests fets auguren una bona temporada per al CN Cornellà que va viure la seva festa de presentació a la Piscina Municipal Can Millars de la ciutat. En paraules del seu president, Ramón de la Flor, “avui encetem una nova temporada motivats i amb il·lusió. Una nova etapa que promet amb un increment important del nombre de nedadors. Un club amb història que funciona des de 1983 i que volem continuar fent història.”

Així, el CN Cornellà està a punt per enfrontar-se a una nova temporada al cent per cent. Totes les categories han incrementat el nombre de nedadors des de Prebenjamí i Benjamí, Aleví, Infantil, Júnior i Absolut, afegint-se ara una vintena de nous nedadors que conformen la nova secció Màster-Triatló. Tot capitanejat per un cos tècnic de qualitat en enguany reforça amb les incorporacions de nous entrenadors: Mar Mirabete (benjamí, infantil, júnior i absolut),  Alba Cerrillo (prebenjamí), Gema Pernias com a coordinadora de l'Escola i José Salas com a responsable del Máster-Triatló.

Objectius

Entre els nous objectius figura integrar els nedadors de l’Escola en la dinàmica general del club per mitjà la interrelació amb la resta de categories, incrementar la base social i captar encara més esportistes, federats i no federats. Quant a competicions, el calendari que recull les copes i les lligues continuen sent cabdals per a totes les edats, així com mantenir la qualitat dels nostres nedadors en competició per tal que liderin primeres posicions.

DZUAqMMX0AAPthA

Cal recordar que en la temporada passada el CN Cornellà va tenir representació en Campionats d’Espanya en totes les categories, en Campionats de Catalunya i que va endur-se una pluja de medalles en el Trofeu International ISM Erlangen 2018 disputat a Alemanya el març passat.

Redacció / Fotos: CN Cornellà