Jordi Morales guanya l’or al Mundial de tennis taula adaptat

Imprimeix

Es va imposar a la final a l’holandès Jean-Poul Montanus per un clar 3 a 0

L’esparreguerí, afincat actualment a Sant Andreu de la Barca, Jordi Morales, continua sumant èxits en la seva dilatada carrera esportiva. El palista del CN Sabadell es va proclamar campió del món de tennis de taula adaptat de la Classe 7 a Eslovènia després d’imposar-se a la final per 3-0 (11-4, 16-14 i 11-4) a l’holandés Jean-Poul Montanus. És el primer cop que Morales assoleix l’or en un Campionat del Món (havia guanyat medalles a europeus, mundials i jocs Paralímpics). Abans de disputar la final però, el palista de 32 anys va tombar en semifinals al número quatre del món, l'egipci Ahmed Sayed Moahmed, per un contundent 3-0 (11-9, 12-10 i 11-2).

jordi morales 2

“Ha estat molt estrany, em costa creure com ha anat tot, però estic súper orgullós i content, no hi ha paraules per descriure ara mateix com em sento. És alguna cosa amb el que somia qualsevol esportista, ser campió del món no ho aconsegueix molta gent, estic molt satisfet i ara a gaudir”, ha explicat.

Morales, que va néixer amb espina bífida i porta des dels sis anys jugant al tennis de taula, ja assaboreix el seu major títol individual.

Redacció / Fotos: DxT Adaptado