Sant Vicenç dels Horts acull dues proves de ball esportiu

Imprimeix

Demà i diumenge se celebrarà en el Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts la primera prova de la II Lliga Catalana de Clubs i el Trofeo Vila de Sant Vicenç dels Horts de ball esportiu organitzat per la Federació Catalana i l’Escola de Ball Ferran Morales i Manolo Vargas.

Dissabte s’organitzarà la prova inaugural de la segona edició de la Lliga Catalana de Clubs –la jornada s’obrirà  les 14.25 hores i es tancarà a les 22 hores-. En total seran vint-i-nou clubs –unes 200 parelles- els que participaran en una competició que es dividirà en dues modalitats: l’estàndar (13) i la de llatins (16). Els quatre millors al final de la Lliga Catalana es classificaran per a la tercera edició del Campionat de Catalunya que se disputarà en format Final Four. El mateix dia també hi haurà una competició oberta de ball en cadira de rodes.

Diumenge està previst la celebració del Trofeo Vila de Sant Vicenç dels Horts que arriba a la seva quizena edició. Aquesta prova puntua pel rànquing nacional per l’Agrupació Espanyola de Ball Esportiu i, per tant, participaran unes 340 parelles de tot l’Estat. Les parelles competiran en la modalitat d’estàndar i llatí. El Trofeo començarà a les nou del matí i finalitzarà a les nou del vespre.

Marçal Fontanals - ASVH  / Foto: FCBE