Berta Velasco, Millor Jugadora de Futbol sala

Imprimeix

La jugadora de l’AE Penya Esplugues va aconseguir el seu quart reconeixement a la Gala de les Estrelles de la festa anual del futbol català

L’Antiga Fàbrica Estrella Damm va acollir ahir la festa anual del Futbol Català amb la celebració de la setena edició de la Gala de les Estrelles. A l’acte hi han assistit nombroses personalitats del món del futbol, la política i la societat catalana. La Gala, presentada per Marta Carreras i Bernat Soler, va començar amb un espectacle de l’actor Pep Plaza per donar la benvinguda als assistents. A continuació, es va projectar un vídeo resum dels millors moments del futbol català durant la passada temporada. Abans del lliurament de premis, es va homenatjar a l’exdirectiu de l’FCF i l’LCFS, Quim Sala, traspassat el passat de mes de maig.

En la categoria de futbol sala, Berta Velasco va obtenir el premi a la Millor Jugadora de Futbol Sala de mans de la comissionada d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, després d’obtenir el 59% dels vots. L’ala de l’AE Penya Esplugues va explicar que “el futbol sala femení català està creixent a passes agegantades i a poc a poc està obtenint el reconeixement que es mereix. A nivell personal, possiblement em trobo en un dels meus millors moments.”. Cal destacar que és el seu quart reconeixement, ja que també el va aconseguir les temporades 2013-14, 2015-16 i 2016-17. Ha vestit la samarreta de l’històric FS Gironella, antecessor de l’actual AE Penya Esplugues, i ha jugat també a les files de l’Elx (Alacant) i de l’Orvina (Pamplona). Velasco, en la plenitud de la seva carrera esportiva, és un referent en actiu del futbol sala femení català.

penya 2

Les altres dues candidates a Millor Jugadora van ser la també integrant de l’AE Esplugues, Marta de los Riscos, amb un 20,1% dels vots i la jugadora del CFS Femenisport Palau, Mariona Solà, amb el 20,8%.

Entre els assistents més destacats encarregats d’entregar els guardons han estat els següents: el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; el vicepresident del RCD Espanyol, Carlos García Pont; el president del Girona FC, Delfí Geli; el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; el president de la UFEC, Gerard Esteva; la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; la comissionada d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; el conseller del Grup Damm, secretari del Jurat i president del CF Damm, Ramon Agenjo; el director d’Àrea de Patrocinis de CaixaBank, Alfred Bustillo; i els seleccionadors catalans absoluts de futbol i futbol sala, Gerard López, Natàlia Arroyo, Santi Gea i Jordi Gay.

Redacció / Fotos: FCF