El PP-Viladecans denuncia el dèficit d’espais on practicar el futbol

El grup municipal popular considera que l’equip de govern del PSC “ha perdut el partit del desenvolupament esportiu de la ciutat”

El futbol viladecanenc segueix sota mínims. I és que el prec que va fer el Partit Popular el passat Ple municipal no es va escoltar per part de l’equip de govern, segons el grup municipal popular. La demanda estava feta amb el vistiplau dels tres clubs de futbol de Viladecans. Es demanava habilitar el camp gran de Can Sellares per a la pràctica d’aquest esport, amb l’objectiu de donar sortida a molts nens i nenes que no poden jugar per falta d’espai.

Segons José Padilla, portaveu del PP, “nosaltres proposàvem una solució ràpida i econòmica per pal·liar el dèficit d’espais on practicar el futbol. Però no va existir voluntat política per part del PSC d’acceptar aquesta petició” i afegeix que “els socialistes no han planificat el desenvolupament esportiu de la ciutat i s'han desentès durant anys de les creixents necessitats en aquest sentit. Aconseguint en l'actualitat un estat lamentable que Viladecans no mereix.”

1268587382

El popular considera que “des de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Viladecans, malgrat la qualitat dels nostres tècnics, es va decidir contractar a l'empresa externa per a elaborar un quadrant d’entrenaments perquè els equips dels tres clubs de la ciutat poguessin entrenar entre el camp del Viladecans i el de la Torre Roja, a causa de la remodelació del camp petit del Viladecans. Ara aquest treball ja no s'utilitzarà perquè la reforma que havia d'haver-se realitzat a l'estiu encara no ha començat. Ens indiquen per problemes de l'empresa que ho ha de dur a terme. O potser, esperen al fet que la inauguració sigui a la campanya electoral? És a dir, es durà a terme la remodelació durant la Lliga? I llavors es podran jugar tots els partits de Lliga de tots els equips dels tres clubs amb un camp menys?.”

Instal·lació privada

A causa d'aquesta falta d'espai en els camps de titularitat pública, un dels tres clubs, segons el PP-Viladecans, ha començat la Lliga com va acabar la passada, realitzant la seva activitat esportiva en una instal·lació privada i subvencionant el seu lloguer. “El PSC era coneixedor d'aquesta situació des del 2015, ja que el Partit Popular ho va denunciar en un Ple. Avui dia, els viladecanencs i viladecanenques seguim pagant lloguers a costa dels pressupostos municipals perquè els nostres joves i nens puguin desenvolupar aquesta activitat, quan s'ha tingut temps i ocasió de solucionar aquest problema, però les seves prioritats en inversions són unes altres.”, explica Padilla.

Captura de pantalla 2018 10 10 a las 8.17.28

Més d’un miler de nens  i joves

Segons el PP-Viladecans, amb informació dels clubs locals, existeix una borsa de més d'un miler de nens i joves que han de jugar en altres poblacions perquè els nostres clubs no els poden donar-los cabuda per falta d'espai on desenvolupar l'activitat. “Quina solució se'ls donarà als nostres nens i joves que volen practicar el futbol a Viladecans?”, es pregunta Padilla.

Redacció / Fotos: José Padilla

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix