La 38a Cursa Popular del Prat va aplegar gairebé 1.500 participants

Antonio Godoy i Rebeca Suárez es van imposar a la distància dels deu quilòmetres

Al voltant dels 1.500 atletes es van donar cita aquest diumenge 7 d’octubre al Prat de Llobregat per participar en la Cursa Popular, que enguany va arribar a la trenta-vuitena edició.

A la distància dels 10 quilòmetres, Antonio Godoy es va imposar en la categoria masculina. L’atleta del Pratenc van fer un registre de 33’27’’. David Pardo (Evasión Running Vilanova, 33’29’’) i Sergio Enríquez (Cornellà Atlètic, 33’31’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Rebeca Suárez, de l’ISS L’Hospitalet, amb un temps de 38’52’’. Van completar el podi Sara Gómez (Pratenc, 39’22’’) i Guadelupe Alexa (41’12’’).

Do60U8rXoAENgg3

D’altra banda, a la distància dels 3 quilòmetres, el guanyador en categoria masculina va ser Víctor Rodríguez (CA Viladecans, 9’21’’), seguit per Sergi González (CA Viladecans, 9’29’’) i Rubén Villalonga (CA Viladecans, 9’56’’). Mentrestant, Beth Cáceres (CA Viladecans, 10’49’’) va ser primera. Júlia Suárez (Atletisme Tarragona, 11’47’’) i Leyre Moya (12’05’’) van ser segona i tercera respectivament.

En els 1.500 metres els primers classificats van ser Manel García i Anna González, mentre que a la distància dels 400 metres, els campions foren Pol Rodríguez i Ivet López.

Redacció / Fotos: Pratenc AA-Delta