Sant Feliu de Llobregat celebra la seva gran festa esportiva

Imprimeix

La dissetena edició de la Nit de l'Esport guardona prop d’una trentena d’esportistes, equips i entitats del municipi

En el marc de la 17a Nit de l'Esport de Sant Feliu de Llobregat, celebrada aquest dissabte 6 d'octubre, s'ha reconegut a prop d'una trentena d'esportistes, equips i entitats del municipi pels mèrits aconseguits durant la temporada 2017-2018. L'acte, celebrat a la Sala Ibèria, ha estat presentat per Joaquín Rivas, presentador del programa de Ràdio Sant Feliu "Àrea de Joc".

nitesport santfe 2

Tal com s'ha fet en les darreres edicions, aquest any novament s'han premiat esportistes a títol individual o equips de totes les entitats esportives locals que han presentat candidatura. Així, al llarg de la nit s'han fet públics els noms dels finalistes i guanyadors que optaven al premi per a cadascuna de les diferents entitats o clubs esportius. Alguns dels guardonats han estat l'equip Special Handbol i l'equip infantil femení (A) del Club Handbol Sant Llorenç; l'equip sènior de bàsquet del Xamfrà CBS i l'equip cadet (A) masculí del Club Bàsquet Santfeliuenc; l'equip federat del Club Petanca San José; l'equip benjamí A de la Penya Blanc i Blava Sant Feliu; l'equip cadet femení de la secció de waterpolo del Club Natació Sant Feliu; l'equip infantil A del Santfeliuenc FC; l'equip juvenil de la Penya Recreativa de Sant Feliu; i l'equip AFA de la Unió Esportiva Sant Feliu (UNES).

nitesport sanfe 4

A nivell personal s'ha reconegut la dedicació i els bons resultats esportius aconseguits per Sergio Cervera, del Club Ciclista Sprint Bike; Wasim El Ouakili, de la Penya Barcelonista Sant Feliu; Judit Palacios, del Club Taekwondo Molero; Mari Carmen Sánchez, de l'entitat Fondistes Sant Feliu; Núria Marqués, de la secció de natació adaptada i Eric González de la secció de natació del Club Natació Sant Feliu; Pau Sánchez, del Club Esportiu Nintai Sant Feliu; i Xavier Bautista, del Club Rítmica Sant Feliu.

nitesport sanfe 3

Al marge dels premis a les diferents entitats esportives locals, s'han atorgat mencions especials per destacar la trajectòria o les fites aconseguides durant la passada temporada per diferents persones de la ciutat relacionades amb l'esport. Entre els noms propis guardonats destaquen Jaume Vidal, ex jugador, entrenador i coordinador del Club Handbol Sant Llorenç; el santfeliuenc Carlos Revuelta, guanyador del Campionat d'Espanya de Clubs de categoria juvenil 2018 amb el Club de Petanca Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat; Maria Llamas, Eva Moya i Manoli Millán, guanyadores del Campionat de Catalunya de Clubs femení amb el Club de Petanca de la Fontsanta; Carolina Vázquez, jugadora de la Selecció Catalana Juvenil Femenina d'Handbol; Salvador Bigas i Àngel Alvarado del Club Ciclista Santfeliuenc a la promoció esportiva i tasca directiva; l'atleta santfeliuenca Gemma Mora, podi en totes les competicions en què ha participat aquest any.

Durant la Nit de l'Esport 2018 també s'ha fet menció especial a la promoció esportiva solidària a la Milla Monmanyesa, que l'any vinent celebrarà la cinquena edició, i a la Cursa Nocturna per la Salut, que enguany organitzaran la seva quarta edició. A més, han tingut menció especial l'entitat Street Workout Generation per la promoció esportiva als espais oberts, i l'Escola d'Arts Marcials pels èxits i el treball general de l'escola, dirigida per Jordi Velasco.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat