Sant Feliu de Llobregat celebra la seva gran festa esportiva

La dissetena edició de la Nit de l'Esport guardona prop d’una trentena d’esportistes, equips i entitats del municipi

En el marc de la 17a Nit de l'Esport de Sant Feliu de Llobregat, celebrada aquest dissabte 6 d'octubre, s'ha reconegut a prop d'una trentena d'esportistes, equips i entitats del municipi pels mèrits aconseguits durant la temporada 2017-2018. L'acte, celebrat a la Sala Ibèria, ha estat presentat per Joaquín Rivas, presentador del programa de Ràdio Sant Feliu "Àrea de Joc".

nitesport santfe 2

Tal com s'ha fet en les darreres edicions, aquest any novament s'han premiat esportistes a títol individual o equips de totes les entitats esportives locals que han presentat candidatura. Així, al llarg de la nit s'han fet públics els noms dels finalistes i guanyadors que optaven al premi per a cadascuna de les diferents entitats o clubs esportius. Alguns dels guardonats han estat l'equip Special Handbol i l'equip infantil femení (A) del Club Handbol Sant Llorenç; l'equip sènior de bàsquet del Xamfrà CBS i l'equip cadet (A) masculí del Club Bàsquet Santfeliuenc; l'equip federat del Club Petanca San José; l'equip benjamí A de la Penya Blanc i Blava Sant Feliu; l'equip cadet femení de la secció de waterpolo del Club Natació Sant Feliu; l'equip infantil A del Santfeliuenc FC; l'equip juvenil de la Penya Recreativa de Sant Feliu; i l'equip AFA de la Unió Esportiva Sant Feliu (UNES).

nitesport sanfe 4

A nivell personal s'ha reconegut la dedicació i els bons resultats esportius aconseguits per Sergio Cervera, del Club Ciclista Sprint Bike; Wasim El Ouakili, de la Penya Barcelonista Sant Feliu; Judit Palacios, del Club Taekwondo Molero; Mari Carmen Sánchez, de l'entitat Fondistes Sant Feliu; Núria Marqués, de la secció de natació adaptada i Eric González de la secció de natació del Club Natació Sant Feliu; Pau Sánchez, del Club Esportiu Nintai Sant Feliu; i Xavier Bautista, del Club Rítmica Sant Feliu.

nitesport sanfe 3

Al marge dels premis a les diferents entitats esportives locals, s'han atorgat mencions especials per destacar la trajectòria o les fites aconseguides durant la passada temporada per diferents persones de la ciutat relacionades amb l'esport. Entre els noms propis guardonats destaquen Jaume Vidal, ex jugador, entrenador i coordinador del Club Handbol Sant Llorenç; el santfeliuenc Carlos Revuelta, guanyador del Campionat d'Espanya de Clubs de categoria juvenil 2018 amb el Club de Petanca Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat; Maria Llamas, Eva Moya i Manoli Millán, guanyadores del Campionat de Catalunya de Clubs femení amb el Club de Petanca de la Fontsanta; Carolina Vázquez, jugadora de la Selecció Catalana Juvenil Femenina d'Handbol; Salvador Bigas i Àngel Alvarado del Club Ciclista Santfeliuenc a la promoció esportiva i tasca directiva; l'atleta santfeliuenca Gemma Mora, podi en totes les competicions en què ha participat aquest any.

Durant la Nit de l'Esport 2018 també s'ha fet menció especial a la promoció esportiva solidària a la Milla Monmanyesa, que l'any vinent celebrarà la cinquena edició, i a la Cursa Nocturna per la Salut, que enguany organitzaran la seva quarta edició. A més, han tingut menció especial l'entitat Street Workout Generation per la promoció esportiva als espais oberts, i l'Escola d'Arts Marcials pels èxits i el treball general de l'escola, dirigida per Jordi Velasco.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix