El Barça CBS inicia la segona temporada a la Lliga Femenina 2

Isaac Fernández és el màxim responsable tècnic d’un equip que presenta set cares noves

 

El Palau Municipal Juan Carlos Navarro viurà, aquest cap de setmana, l’estrena del Barça CBS a la Lliga Femenina 2. Les blaugrana iniciaran la seva segona temporada a la segona categoria femenina del bàsquet nacional sota la direcció tècnica d’Isaac Fernández (exLima Horta Barcelona), que substitueix a Mateo Rubio. L’objectiu esportiu és clar, la permanència tranquil·la.

issac

El conjunt blaugrana afronta la competició amb una bona dosi de moral. La que va aconseguir després de proclamar-se campió de la XV Lliga Catalana Femenina 2 en la final disputada al CEM Estruch-Pavelló Joan Busquets del Prat de Llobregat després de guanyar al Mataró Parc Boet per 53 a 65.

31156637638 04429e2991 z

Novetats

El Barça CBS presenta enguany set novetats: Mamen Blanco (base, CB Miralvalle), Laura Soria (base, Segle XXI), Aixa Wone (ala-pivot, Segle XXI), Clàudia Baraut (Almeria, ala-pivot), Beatriz Carta (aler, Dike Napoli), Xènia Artiaga (Pivot, Joventut Les Corts) i Lola Pendade (pivot, Ribert Academy d’USA). Continuen Regina Aguilar (base), Paula Curto (ala-pivot), Sheila Dixon (ala-pivot) Anna Boleda (aler) i Andrea Antón (pivot).

44081309525 d9706a1760 z

Les rivals

Les santfeliuenques estan enquadrades en el grup A juntament amb Cortegada de Villagarcia d’Aurosa (Galícia), Celta Zorka de Vigo (Galícia), Arxil de Pontevedra (Galicia), Mataró Marc Boet, Gdko Ibaizabal de Galdakao (Biscaia), Cerdanyola, Segle XXI d’Esplugues de Llobregat, Patatas Hijolusa de Lleó, Añares Rioja ISB d’Azkoitia (Guipúscoa) -primer rival-, Lima-Horta de Barcelona, Fundació Ardoi de Zizur Mayor (Navarra), Inmobiliaria Víctor Antuña d’Avilès (Astúries) i Maristes Coruña.

Redacció / Fotos: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix