El Club Handbol Sant Vicenç commemora el 20è aniversari

El  Club Handbol Sant Vicenç va organitzar, amb motiu de la celebració de la Festa Major d’Hivern i en commemoració de la vintena temporada de l’entitat, una actuació amb la presència del monologuista Dani Pérez, en la sala de la Societat Cultural La Vicentina. L’acte va aplegar jugadors i exjugadors, tècnics i col·laboradors que han passat per l’entitat esportiva. Cal destacar la presència de l’alcalde, Oriol Junqueras i d'altres membres del consistori.

L’acte es va iniciar amb la projecció d'un vídeo amb imatges dels equips, i activitats realitzades fins ara. Abans de iniciar-se l’actuació, el president de l’entitat Gabriel Teodoro, i tècnic de la selecció catalana cadet masculina, va adreçar-se als prop de 250 assistents, amb paraules d’agraïment pel seu esforç diari en vers l’handbol vicentí i la promoció de l’handbol. Posteriorment es va iniciar l’actuació de Dani Peréz.

Marçal Fontanals – FCH / Foto: FCH

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix