Festa gran de l’atletisme a Cornellà de Llobregat

Més d’un miler de participants van prendre part a la trenta-vuitena edició de la Cursa Popular Ciutat de Cornellà

Ahir diumenge 30 de setembre es va celebrar la Cursa Popular Ciutat de Cornellà, que enguany va arribar a la trenta-vuitena edició. Més d’un miler de participants van prendre en una de les proves atlètiques més veteranes del Baix Llobregat.

A la distància dels 10 quilòmetres es va imposar José Manuel Vieito, de l’Atletismo Sar Vermu Petroni, amb un registre de 32’42’’. Carles Montllor (Cornellà Atlètic, 33’14’’) i Marc Espinar (Cirnellà Atlètic, 33’21’’) van acabar segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Hasna Bahom, del Cornellà Atlètic, amb un registre de 41’13’’. Bàrbara Anento (corredors.cat, 41’35’’) va ser segona i Marta Noèlia Lluch (Triatló Peníscola, 42’30’’), tercera.

cursa cornella 2018 2

D’altra banda, a la distància dels 5 quilòmetres, el primer classificat va ser Juan Manuel Álvarez (La Sansi, 15’49’’), i van completar el podi Carlos Lancharro (Corresolidaris, 15’51’’) i Mostafa Besimane (16’00’’). Mentrestant, Shirley Kap es va imposar en la categoria femenina. L’atleta del Cornellà Atlètic va fer un registre de 18’07’’. Loida Reyes (AA Catalunya, 19’04’’) i Andrea Bernal (CN Reus Ploms, 19’19’’) van ser segona i tercera respectivament.

cursa cornella 2018 3

Els guanyadors a la resta de distàncies van ser Éric Márquez i Beth Cáceres (1.700 metres), Rayan Maaroufi i Estela Albergue (750-1) i Alba Cepeda i Albert Marcos (750-2).

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà de Llobregat