El Barça CBS, campió de la XV Lliga Catalana Femenina 2

L’equip blaugrana va gunyar la final davant el Mataró Parc Boet per 53-65

Segon títol de la Lliga Catalana Femenina 2 del Barça CBS després de guanyar al Mataró Parc Boet per 53-65 (7-30, 21-12, 13-16 i 12-7) en una final celebrada al Pavelló Joan Busquets del Prat de Llobregat.

45012292751 6858eb1caa z

30074561757 0afff6577d z

Les blaugrana van agafar ràpidament una avantatge important i al final del primer quart el marcador reflectia un 7 a 30 gràcies al seu gran encert en el tir. Ja en el segon període, el conjunt del Maresme va retallar diferències fins el 28 a 42 al descans. A la represa, les distàncies es van mantenir i en el minut 30 el marcador era de 41-58. En els darrers deu minuts, les d’Isaac Fernández van saber mantenir les diferències fins al final i no van patir per la victòria.

31138334028 b606b84be5 z

Judy Jones, amb 20 punts i 5 rebots, ha estat guardonada amb l'MVP, i Sheila Dixon (11 punts i 4 rebots) ha estat la més valorada de les guanyadores. Cal recordar que a les semifinals, les santfeliuenques van derrotar al Segle XXI per 65-58.