El CB Prat guanya ‘a casa’ el quart títol de la Lliga Catalana LEB Or

Els de Dani Miret es van imposar al Barça Lassa B per 92-80

El CB Prat es va proclamar campió de la XIX Lliga Nacional Catalana LEB Or després d’imposar-se a la final davant el Barça Lassa B per 92 a 80 (17-24, 29-19, 24-15 i 22-22). Els baixllobregatins, amb sumen el seu quart títol consecutiu.

45015010061 f3c3382605 z

30078195837 963df3aeb6 z

La primera part del partit va estar marcat per la igualtat arribant-se al descans amb l’avantatge pratenca de tres punts (46-43). A la segona meitat, es va mantenir el mateix equilibri a l’electrònic del Joan Busquets (54-54 a l’equador del tercer quart). A partir del minut 30 però, la dinàmica va canviar i els de Dani Miret van apretar en defensa que els va permetre acabar el quart amb un 70 a 58. Els blaugrana van ser capaços de refer-se i es van situar a sis punts (77-71), però el seu esforç no va ser suficient.

45014392201 cbe693dcc0 z

30077747997 9f087c1486 z

Marc Rubin va ser el MVP de la final amb 19 punts i 27 de valoració. Cal recordar que a les semifinals, el CB Prat havia vençut a l’Hospitalet.