El Barça CBS juga avui la final de la Lliga Catalana Femenina 2

Es va imposar a les semifinals davant el Segle XXI i s’enfrontarà al Boet Mataró

El CEM Estruch-Pavelló Joan Busquets del Prat de Llobregat acull, aquest cap de setmana la Final a Quatre de la quinzena Lliga Nacional Catalana Femenina 2. El Barça CBS es va classificar ahir per a la final després de guanyar a les semifinals al Segle XXI per 65 a 58 (al descans 35-25). La jugadora del conjunt santfeliuenc, Beatrice Carta, va ser la millor amb 11 punts i 16 de valoració.

30056912947 78881e2aae z

43180887480 2864afcee1 z

A la primera semifinal, el Boet Mataró es va imposar al Lima-Horta Barcelona per 39 a 51. La millor jugadora del partit va ser Judy Jones, del Boet Mataró, amb un 24 de valoració fruit dels seus 15 punts i 13 rebots.

La final està prevista avui diumenge 30 de setembre a les 17.30h a la mateixa pista pratenca.

Redacció / Fotos: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix