La Farinato Race posarà a prova els seus participants

Imprimeix

La platja de Castelldefels acollirà aquest cap de setmana l'emblemàtica prova d'obstacles

Tot a punt per a la Farinato Race. La famosa prova d'obstacles arriba a Castelldefels aquests 29 i 30 de setembre. A més de la prova d’OCR de diumenge, la Farinato proposa una jornada dedicada a les famílies i els més joves el dia anterior.

getimatge race

La Farinato Race comença el dissabte dia 29 amb el seu Family Day. Per primera vegada en aquest sector es proposa la idea de córrer en família. Grans i petits podran disputar una divertida cursa adaptada en equips d'un mínim de tres components. La cursa tindrà 3 quilòmetres de distància. Continuaran la jornada amb una etapa per a joves, instruint així als que encara no són majors d'edat en les carreres d'obstacles. També tindrà lloc una sessió de duels per tancar el dissabte, on els corredors podran mesurar les seves forces en un circuit reduït, la qual cosa provocarà que el públic gaudeixi d'una carrera amb més adrenalina i velocitat a més d'una sèrie de proves d'alt nivell d'exigència.

DnCvX3lXgAA2Ggm

Diumenge 30 de setembre tindrà lloc la gran carrera Farinato Race, tothom es pot inscriure en aquesta etapa que té un apartat professional per a la competició i que és classificatori per al mundial OCR i el campionat europeu, però també disposa d'un ampli sector d'aficionats que només volen superar els seus límits i passar-ho bé en un circuit únic i emocionant.

Dm vNZHX0AEZSss

DnXYocHXoAAWkBa

El CrossFit és un sistema de condicionament físic basat en exercicis constantment variats, amb moviments funcionals, executats a alta intensitat. La Farinato Race proposa per a aquest sector esportiu una sèrie d'obstacles únics, amb salts, piràmides, càrregues, trinxeres, filats espinós i fins i tot proves amb descàrrega elèctrica.

 

Redacció / Fotos: Aj. Castelldefels-Farinato Race